Barkruk voor particulier of zakelijk gebruik

Allereerst is er een groot verschil tussen barkrukken voor particulier gebruik en barkrukken voor zakelijk gebruik. We informeren je graag over de verschillen en waar je het beste op kan letten bij de aanschaf van barkrukken.

Zakelijk gebruik
Bij zakelijk gebruik kun je bijvoorbeeld denken aan barkrukken voor de horeca. Maar ook voor beurzen, evenementen, wacht- en rookruimten ben je bij Barkrukkenland aan het juiste adres. Wij adviseren je graag zodat jij de juiste barkruk selecteert en er veel plezier aan zal beleven.

In de horeca worden de barkrukken doorgaans door veel mensen gebruikt. Veel mensen met verschillende lengten, gewichten, smaken en voorkeuren. Wanneer je de barkrukken gaat gebruiken voor de horeca is het uiterlijk ondergeschikt aan het zitcomfort. Je wilt immers dat klanten aan de bar comfortabel en ontspannen kunnen zitten. Of dat mensen die aan verhoogde tafels dineren gezellig blijven natafelen. Barkrukken voor in de horeca moeten vooral comfortabel, onderhoudsvriendelijk, duurzaam én praktisch zijn.

Particulier gebruik
Natuurlijk wil je thuis ook comfortabele en lekker zittende barkrukken. Tenminste, als je van plan bent om er intensief gebruik van te maken. Bij aankleding van het interieur is zitcomfort iets minder belangrijk. Wij raden je aan eerst goed te bedenken welke eisen je stelt aan de barkrukken.

Bij intensief gebruik, moeten de krukken vooral comfortabel en praktisch zijn. Denk bij comfort aan een groot zitoppervlak, een rugleuning, armleuningen, en een voetensteun. Wanneer je van plan bent de barkrukken in verschillende ruimten en voor verschillende mensen te gebruiken is het wellicht ook van belang dat de krukken in hoogte verstelbaar zijn. Wanneer de barkrukken vooral dienen als verfraaiing van het interieur, zal je eerder letten op design, kleur en stijl. Hoe dan ook: bij Barkrukkenland helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze. Je bent ook van harte welkom in onze showroom {link naar adresgegevens}.